Ik ben graag bij de gratis try-out op 11 juni om 19.30.
Locatie: deWorkshopRuimte, Poortstraat 81, Utrecht.

Op welk adres kunnen we je mailen?
Op welk nummer kunnen we je bellen?

Over de lezing:

In ons allemaal zit een hoop talent dat we nog niet hebben ontdekt. Sommige dingen kunnen we al goed, maar andere blijven verborgen. Stel je voor dat je die verborgen talenten naar boven kunt halen wanneer je maar wilt. En dat je ze dan ook nog kunt gebruiken om jezelf te verbeteren.

In deze interessante lezing neemt Gijs van Bilsen je mee op ontdekkingstocht naar je eigen talenten. Met behulp van verbeeldingskracht leer je je verborgen mogelijkheden kennen en krijg je meer zelfvertrouwen. Het wordt een gezellige boel, met gelach en vriendschap, en iedereen gaat naar huis met een betere versie van zichzelf.

Maar daar eindigt het niet. Verbeelding bevordert ook empathie. Stap eens in de schoenen van een ander en begrijp hun wereld. Door deze empathische aanpak leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ook mensen om je heen of de mensen die jij wilt bereiken.

Over Gijs & Live Action Learning:

Gijs van Bilsen is de Chief Inspiration Officer bij Live Action Learning. Wij maken leerervaringen die boeien, zoals serieuze spellen, de mobiele Escape Room voor Teamontwikkeling of unieke leiderschapstrainingen: www.liveactionlearning.com

Over deVernieuwers & deWorkshopRuimte:

DeVernieuwers zijn specialisten in het ontwikkelen en verandering creĆ«ren op gebied van Duurzaam Leiderschap en Duurzaam Samenwerken. Hiervoor maken ze gebruik van spelende leerinterventies en andere vormen van ervaringsgericht leren. Deze sessie zal plaatsvinden in hun trainingslocatie deWorkshopRuimte, midden in Utrecht: www.de-vernieuwers.nl & www.deworkshopruimte.nl