Een onvergetelijke ervaring voor leiders die al veel trainingen gezien hebben. Als je op zoek bent naar een intense training waarin je met laserfocus werkt aan je leerdoelen. Waarin je leert met je hele lichaam en direct ervaart hoe je een betere leider bént.

Unieke methode

Heel gericht werken aan leiderschapsvraagstukken zoals ‘helder en zakelijk leiding geven’ of juist ‘benaderbaar en menselijk’ zijn. Wil je meer dienend leidinggeven, vaker delegeren of meer sturing geven? Je kwaliteiten inzetten, valkuilen leren kennen of empathie krijgen voor je allergie? Dit soort leerdoelen ga je, volgens een deelnemer, “met laserprecisie” verbeteren. Of, zoals een andere deelnemer zei: “Ik heb weer toegang tot kwaliteiten van mezelf waar ik al 15 jaar lang niet bij kon.

Je leerpunten komen rationeel maar ook fysiek binnen, doordat je letterlijk ‘belichaamt’ wat je wilt leren en dat zelf uitspeelt (‘Live Action Learning’). Zie het als een film, maar dan dat jij helemaal in de film zit, kan doen wat het personage zou doen, ziet en voelt wat het personage ziet en voelt. Therapeuten zetten deze methode vaak in om doorbraken te bereiken. Bestuurders en beleidsmakers gebruiken het om moeilijke vraagstukken als asiel of klimaat aan den lijve te ondervinden.

Intensieve begeleiding

Met een kleine groep deelnemers en evenveel begeleiders (trainers, executive coaches, acteurs en koks) gaan we samen deze ervaring aan. Vooraf krijg je meerdere intakes waarin je vertelt wat je wilt leren en alvast wat uitleg krijgt wat je kan verwachten. Op basis van die intake schrijven we een karakter speciaal voor jou. 

Experimenteren met gedrag

Jij en de andere deelnemers spelen een groot deel van de tijd in een rol. Iemand die op jou lijkt, maar net even anders is. Samen spelen jullie een scenario van meerdere dagen. Dat is intens, maar ook machtig interessant. Het spel biedt de mogelijkheid om nieuw gedrag van jezelf uit te proberen, en te ervaren hoe dat is en welke reacties het bij de anderen oproept. We spelen in een realistische en zakelijke omgeving, zodat de leiderschapsontwikkeling in een herkenbare situatie plaatsvindt. Tussendoor en achteraf is er tijd voor reflectie. Ook kun je zelf initiatief nemen om het spel bij te sturen zodat je het meeste eruit kan halen. 

Volle focus op je leerdoel

We ​zorgen dat alles in het teken staat van het behalen van jouw leerdoel: we ​zitten op een luxe locatie met veel privacy, Villa Spa in België, en eigen koks om voor ons te zorgen. 

De training duurt van donderdagavond 7 november tot zondagochtend 10 november 2024, Twee weken later is er een terugkomdag in Nederland om de geleerde inzichten verder uit te diepen. Samen met de intakes duurt de training dus 4 dagen. 

​​​In het kort:

Intense leiderschapstraining
7 t/m 10 november in Spa, België
€ 2750,- per deelnemer, plus verblijfskosten (+/- € 400)