Wat kun je leren van je verbeelding? Meer dan je denkt. Bijvoorbeeld dat je meer kúnt dan je denkt. Of hoe je meer empathie krijgt voor anderen.

Roep je talent op

In ons allemaal zit een hoop talent dat we nog niet hebben ontdekt. Sommige dingen kunnen we al goed, maar andere blijven verborgen. Stel je voor dat je die verborgen talenten naar boven kunt halen wanneer je maar wilt. En dat je ze dan ook nog kunt gebruiken om jezelf te verbeteren.

In deze interessante speech neemt Gijs van Bilsen je mee op ontdekkingstocht naar je eigen talenten. Met behulp van verbeeldingskracht leer je je verborgen mogelijkheden kennen en krijg je meer zelfvertrouwen. Het wordt een gezellige boel, met gelach en vriendschap, en iedereen gaat naar huis met een betere versie van zichzelf.

Empathie voor anderen

Maar daar eindigt het niet. Verbeelding bevordert ook empathie. Stap eens in de schoenen van een ander en begrijp hun wereld. Door deze empathische aanpak leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ook mensen om je heen of de mensen die jij wilt bereiken.

Niet voorschrijven, maar begeleiden en lekker bewegen

We passen de toespraak aan op jouw evenement of organisatie. Samen kiezen we welke talenten we willen benadrukken en voor welke groep je empathie wilt bevorderen. Dus wil je een kamer vol empathische mensen? Een publiek dat positiviteit uitstraalt terwijl ze naar de receptie gaan? Of individuen die actief met elkaar in gesprek gaan over ondernemerschap? Boek deze lezing nu voor je bedrijf of evenement.

De spreker en de schrijver 

Onze lezing is echt van ons samen. Het geheel is een fantastische mix van Annes ervaring als speechschrijver, en Gijs z’n ervaring als spreker en hun gecombineerde ervaring als spelontwikkelaars. Samen werken we met heel veel plezier aan alle keynotes en lezingen waarvoor we gevraagd worden. Ook als het niet over verbeelding gaat, maar over je werk ‘onweerstaanbaar gaaf’ maken, creativiteit, ondernemerschap of improvisatie. Of een energieke lezing die we op maat schrijven voor jullie. Boek nu.

Binnenkort 

Binnenkort staan we op de volgende plekken.

5 & 6 mei: Impact Fair, Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
11 mei: Nordic Larp Talks, Tampere, Finland
12 mei: Solmukohta, Tampere, Finland

11 juni: deWorkshopRuimte, Utrecht (openbaar toegankelijk)
12 juni: Isala Klinieken, Zwolle, Nederland
26 juli: Universiteit Twente, Enschede, Nederland

Ik wil een lezing!