Mobiele Escape Room voor Teamontwikkeling

Een willekeurige vergaderzaal. Een stapel archiefkisten met daarin een verhaal over verzetshelden. En een archivaris die er niet uitkomt. Wat zijn dit voor kisten? Wat betekenen deze opdrachten? Hier heeft hij een goed team voor nodig. Komen jullie uit de opdrachten, puzzels en verrassingen? Komen jullie op tijd achter het geheim van de verzetshelden? 

Inhoudelijk 

De mobiele Escape Room voor Teamontwikkeling is meer dan een leuke activiteit. Deze Escape Room is gebouwd op een solide basis van gevalideerde theorieën over talenten en teamontwikkeling. De puzzels zijn ontworpen om o.a. communicatie, leiderschap en vertrouwen te stimuleren. Met andere woorden: de spanning en het plezier van een normale Escape Room met de verdieping van een professionele training. 

Praktisch  

De Mobiele Escape Room is in iedere vergaderzaal op te bouwen. Per keer kunnen 4 tot 8 mensen deelnemen. Een begeleider bekijkt samen met het team wat ze willen leren/geleerd hebben, en hoe dat toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.  

Voor grotere groepen of meerdere teams combineren we de Escape Room met workshops waarin je nog meer beeld krijgt van elkaars talenten, onderlinge rollen en de fase waarin jullie als team zitten. 

Investering: € 1500,- voor het eerste team van 4-8 mensen, + € 750,- voor elk extra team. 

Ik wil een spel!