Een onvergetelijke ervaring voor leiders die al veel trainingen gezien hebben. Een intense training waarin je met laserfocus werkt aan je leerdoelen. Leren met je hele lichaam, en direct ervaren hoe je een betere leider bént.

Ik heb weer toegang tot kwaliteiten van mezelf waar ik al 15 jaar lang niet bij kon.

Unieke, persoonlijke methode

Wat is jouw leervraag? Meer ‘helder en zakelijk leiding geven’ of juist ‘benaderbaar en menselijk’ zijn. Wil je meer dienend leidinggeven, vaker delegeren of meer sturing geven? Je kwaliteiten inzetten, valkuilen leren kennen of empathie krijgen voor je allergie?

Wat gaan we doen?

Een boek lees je, een film kijk je, live action learning beleef je: Door samen met de andere deelnemers een scenario van meerdere dagen te spelen.

Hoe?

  • Samen bepalen we jouw leerdoelen
  • Op basis hiervan schrijven wij een rol voor jou.
  • Het grootste deel van de tijd speel jij deze rol
  • Wij geven je daarmee een alibi om los te gaan met experimenteren: Jij speelt een rol, dus alles kan en mag.

We spelen in een realistische en zakelijke omgeving, zodat de leiderschapsontwikkeling in een herkenbare situatie plaatsvindt.

Volle focus op je leerdoel

We ​zorgen dat alles in het teken staat van het behalen van jouw leerdoel: we ​zitten op een luxe locatie met veel privacy, Villa Spa in België, en eigen koks om voor ons te zorgen. Altijd met een kleine groep deelnemers en vrijwel evenveel begeleiders (trainers, executive coaches, acteurs en koks)

De training duurt van donderdagavond 7 november tot zondagochtend 10 november 2024, Twee weken later is er een terugkomdag in Nederland om de geleerde inzichten verder uit te diepen. Samen met de intakes duurt de training dus 4 dagen. 

​​​In het kort:

Intense leiderschapstraining

  • Intakes online: 1. Met de trainers, en 2. Met de executive coaches
  • De training: Donderdagavond 7 t/m zondagochtend 10 november in Spa, België
  • Terugkomdag: 22 november, 13-17u in midden-Nederland

€ 2750,- per deelnemer, plus verblijfskosten (+/- € 500) 

Uitgebreidere info? Lees onze brochure: